Kasboek

Voor meer informatie kunt u mailen naar hulp@vooruitbewind.nl

Budgetbeheer bij Vooruit Persoonlijke Bewindvoering

Budgetbeheer om schulden te voorkomen of te laten oplopen

Budgetbeheer moet voorkomen dat er schulden ontstaan of dat eventuele schulden oplopen. De budgetbeheerder kan ook aflossingen van schulden betalen uit het budget. Bij problematische schulden kan de budgetbeheerder helpen bij het stabiliseren van de financiën.

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering biedt budgetbeheer aan, vaak in combinatie met budgetcoaching. We doen dit om mensen zelf bewust te maken van hun financiën, maar ook om mensen te helpen om financieel gezond te worden en te blijven.

Na een tijdje kijken we naar de mogelijkheden om mensen zelf weer de touwtjes in handen te geven. Daarnaast kijken we indien gewenst een tijdje met u mee en begeleiden we u naar een zelfstandige, stabiele situatie.

afbeelding Vooruit Bewindvoering

Wat kost budgetbeheer?

Onze dienstverlening is persoonlijk en aangepast op uw persoonlijke wensen. Om die reden zijn de kosten afhankelijk van ieders persoonlijke situatie en van de eventuele af te nemen diensten.

Wilt u weten wat Vooruit Persoonlijke Bewindvoering voor u kan betekenen? Neem gerust contact op met ons kantoor om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor wie is budgetbeheer?

Wanneer u het overzicht kwijt bent in de financiën.
Als u schulden en/of betalingsproblemen heeft.
Wanneer u toegelaten wilt worden tot de WSNP, maar u de situatie niet onder controle krijgt.
Als u 18 jaar of ouder bent.
Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten
Contact met ons