Kasboek

Voor meer informatie kunt u mailen naar hulp@vooruitbewind.nl

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering geeft hulp bij schulden

Schulden zorgen voor slapeloze nachten en geven lichamelijke klachten. 

Door veranderingen in onze leefomstandigheden, zoals werkloosheid, ziekte, echtscheiding of crisis, komen we soms in financiële problemen. De post stapelt zich op, incassobureaus en deurwaarders aan de deur, misschien zelfs een dreigende huisuitzetting. De schulden nemen toe, hoe komen we hier ooit uit?

Ongeacht of het jouw schuld is of niet, het blijft jouw verantwoordelijkheid om het op te lossen. Alles aan de kant leggen, alsof er niets aan de hand is, lost niets op en diep in je hart weet je dat zelf ook wel. Het is belangrijk om snel inzicht te krijgen in je eigen situatie en de problemen aan te pakken.

afbeelding Vooruit Bewindvoering

Heb je schulden en kom je er zelf niet meer uit? Samen gaan we op zoek naar oplossingen!

Om je daarmee te helpen en ondersteunen kun je Vooruit Persoonlijke Bewindvoering inschakelen. Wij helpen je om overzicht te krijgen over je financiën, de huidige situatie te stabiliseren (dit is nodig om toegelaten te worden tot de schuldhulpverlening) en de schulden te inventariseren.

Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden om de schulden op te lossen. Zo nodig helpen we je bij het aanvragen van de minnelijke of wettelijke schuldsaneringsregeling (MSNP/WSNP).

Wilt u zich niet langer druk maken over de financiële problemen en hulp bij het oplossen van uw schulden? Vooruit Persoonlijke Bewindvoering helpt u hier graag bij en zoekt samen met u naar oplossingen hiervoor!

Meld u nu aan voor een gratis kennismakingsgesprek en we bespreken samen wat, in uw unieke situatie, de beste oplossing is.

Vooruit Persoonlijke Bewindvoering werkt samen met Adadie's Administratieve diensten
Contact met ons